Over ons

Gepassioneerd door het echte “low and slow” barbecueën zorgen we op elk feest of event voor de sappigste, eerlijkste gerechten, allemaal van onze hout en kolen gestookte barbecuestellen. Klein feestje? Dan zorgen onze Weber-toestellen voor alles… Groter feestje? Bertha, onze 2,5 meter grote Oklahoma-trailer kan vele monden aan…

Echt barbecueën betekent de tijd nemen, als wij bijvoorbeeld ribben zeggen, dan bedoelen we eigenlijk: 6 uur op lage temperatuur traag gerookte, fingerlicking sweet with a touch of heat, fall off the bone ribben die je van je leven niet meer vergeet. Geen shortcuts, voorgekookt of voorgegaard, wij zetten liever onze wekker extra vroeg.

Echte “American style” klassiekers als pulled pork en brisket, die tot 16 uur nodig hebben op de barbecue, zijn voor ons eerder plezier dan opgave. Om 3 opstaan om een lamsschouder te maken voor het middagmaal? Heerlijk… Terwijl jij uitslaapt om het feest voor te bereiden, leggen wij alvast een vleesje klaar.

We doen alles zoveel mogelijk zelf, wat ons zeer flexibel maakt naar uw wensen, aan elk menu kan gesleuteld worden. Elke formule kan samen bekeken worden, zodat uw feest perfect is wat u wenst. U hebt liever een buffet? Toch maar walking dinner? Of een menu aan tafel? Alles kan worden bekeken.

De zaak is een spin-off van het Tjoppie Doppie BBQ Team, waarmee we op Europese barbecuewedstrijden meer dan aardig ons mannetje staan en menig award en “bragging right” zoals dat heet, konden binnenrijven. Zelfs in de sneeuw, midden de winter, boven op een Italiaanse berg als het moet…